Holocaust en de Kampen.   Leave a comment

                                                                                                                                                     Der Führer Adolf Hitler

                                                                                                                                                              germany_flag1_g

adolf_hitler__in_colour__5_by_julia_koterias-d7bok9x

Der Fúhrer de heer Adolf Hitler

 

Adolf Hitler; ook wel Der Führer genoemd en ook wel de man achter zijn snor, welke was eigenlijk een Charlie Chaplin snor. Daar hij een groot fan was van deze `stomme’ acteur heeft hij er zelf ook maar één gemaakt. Adolf Hitler was lid van de NSAP, welke betekent dat dit de Natzional Socialistische Arbeidrpartei. Je zou eigenlijk kunnen zeggen, de SPU en lijkend op de PvdA en een beetje de VVD. Hij is een gepassioneerd man, die verdraait goed wist hoe fake de Joden eigenlijk waren en dat het nooit het Joodse volk kon zijn, maar die het juist niet waren die worden zo genoemd. Kennelijk heeft hij in een bijbel gekeken en gelezen. Door de opstanding van de Heere Jezus Christus is de kop van Zijn tegenstander Satan vermorzeld, zodat God nu bij machte is Satan te gebruiken om Zijn doel te kunnen bereiken. Dat is wat Hij voor de kruisiging en dood en natuurlijk drie dagen daarna de wederopstanding van de Heer Jezus Christus niet kon doen. Na de opstanding van Christus kon Hij dat dus wel en net voordat dit afgodisch 1948 Israël is de profetie uit Jesaja; Ezechiël en Daniël uitgekomen. Wat God kon doen door Adolf Hitler heen waar Hij juist Satan de opdracht gaf dat te doen. Dat wat God door Hitler heeft kunnen doen, dat heeft Hij door de gehele Bijbelse geschiedenis niet door de Joden kunnen doen. Adolf Hitler scheen tot geloof gekomen te zijn na zijn werk hier op deze aarde. De Joden dienden te worden gestraft.

Nu treffen we heleboel mooie beelden van de vernietiging van de Nep-Joden met hun Davidsterren, die de Heere Jezus Christus nog steeds kruisigen en Hem tot een open schande maken. Weet dat bij Hamas hetzelfde nog voor hen in het vooruitzicht ligt.

Je kon dus zeggen dat God onder de Joden een soort van grote schoonmaak hield. Een soort van ethnische zuivering, die alleen door Herr Adolf Hitler gedaan kon worden.

We nemen even een bezoekje tijdens een film in Auschwitz. Daar zie je hoe de Joden via een gratis treinreis van de Deutsche Bahn naar hun eindbestemming kwam. Veilig aangekomen moesten ze nog een eind lopen naar hun laatste vernietigende bestemming. Deze beelden zijn schokkend, maar wel hebben ze een bepaalde genotswaarde. Dit was de beste tijd uit de geschiedenis van de vorige eeuw.

Nu 75 -70 jaar geleden. Wat gaat die tijd toch snel. Weet dat het zich in Hamas weer gaat herhalen. Dat stuwende geesten de Joden weer terugbrengen naar Israël en dat daar `het feest’ weer opnieuw kan gaan beginnen. Kijk mee naar Auschwitz; Birkenau en de vrouwenkamp Ravensbrück. Mooie kampen waar heel efficiënt en zonder emotie voor de betrokkenen gewerkt kon worden door de SS. Gewoon zakelijk. Koud. Geen gevoel bij de werkende soldaten toelatend en…… heel effectief en doeltreffend. Precies zoals Adolf Hitler zijn mannen getraind had.

Auschwitz: 

Het mooie aan deze parten van de film is, dat dat deze Duitsers zo harteloos zijn. Beesten eigenlijk, terwijl de Joden de varkens zijn. Doet me aan Mattheus 7:6 denken. We gooien geen parels voor de zwijnen en niet het heilige naar de honden. De Duitsers zijn de honden (Duitse Herder en ze zijn ook de herders) en de Joden de zwijnen. Nee geen schapen. Zwijnen. Aan beiden kan het Evangelie niet worden gepredikt. Dus dat is goed te noemen. Heel fraai hoe dat ook in deze film te zien is. Zeker dat beeld waar een Jodenkind een kogel door zijn kop heeft gekregen van die ene soldaat. Het kloppen aan de deur op het moment dat de vergassing plaatsvind en de verstikking die daarbij parten speelt. Dat schreeuwen en ja, u ziet het zelf. Het houdt vanzelf op. Gewoon even wachten. Wat ik ook zo leuk vind is dat ze nog van alles hebben meegenomen ook. Zelfs hun juwelen, die de Duitsers weer van hen stalen. Ja, ze wisten het verder ook niet toen ze met een razzia de Holocaust binnen gingen. Er wilde nog een vrouw weglopen, maar die werd later door een soldaat lek geschoten. U ziet het zelf. Dat dit de mooiste tijd uit de geschiedenis is, dat staat vast.

Buchenwald en Dachau dodenkampen

Die mensen die daar in nette kleding voorbij een hoop kadavers die daar aan de beurt waren vonden het ook zo vreselijk stinken. De stank van een Jodenkadaver is zeer onwelriekend. Zeker ook, wanneer je er 250 op een hoop ziet liggen en er 30 hopen zijn van 250 kadavers op het moment dat ze er langs moeten lopen. Dat vinden de Duitsers in de regel een gezellig uitje. Daar kunnen wij wel met de Duitsers eens zijn. Wat de Joden toen waren zijn de moslims en de Joden nu.

Ravensbruck……..  dodenkamp gericht op vrouwen

De meeste vrouwen zijn op leeftijd waar Kim Holland voor zou smullen om in haar porno producties te hebben of een fotomodel te zijn of het gezicht te kunnen zijn van H&M Mode. Helaas ze hebben het niet gehaald dat te mogen worden. Nou is bestialiteit (=seks met dieren) verboden in Nederland, maar toen was het nog geoorloofd. Hun echtgenoten brachten hun vrouwen naar de massagraven, die wanneer ze vol waren gesloten konden worden. Ondertussen toch even een borreltje drinken tussen de vrouwelijke kadavers. Is ook wel zo gezellig. Wat daar ook voor leuke theekransjes en leuke winkelmiddagen voor de huisvrouw of leuke anders wat betekende vrouwen tussen zaten ….. ook gezette lesbo’s ofwel een “potje met vet” er tussen zaten, die lagen daar op een grote hoop. Gezellig dood op elkaar gestapeld. En samen zijn ze met hun geest en ziel in het dodenrijk, want van Christus en het Evangelie wilden ze niet weten. De consequenties zijn zuur.

De Wandeling Een mevrouw vertelt over haar ervaring

Foute Vrouwen in de WOII

Hertha Bothe

We collectieveren dat even samen met nog een paar andere dames die zeer begaan waren met de Joodse vrouwen in de vrouwenkampen. Die vrouwen hadden lesbosche lusten en gingen voor hun eigen lusten op de Joodse vrouwen af en ze werden totaal afgebeuld voordat ze de gaskamers in gingen. De details besparen we, want dat is echt te erg. Ik kon het niet meer afmaken toen ik de beelden zag, maar goed. Een andere is het, die

God heeft de kop van Satan vermorzeld door de opoffering van Zijn Zoon Jezus Christus. Daardoor kon God Adolf Hitler gebruiken om zo de Joden op grond van Lukas 23:21 af te straffen. Op de komende sites kunt u dat op deze blog dat verder lezen. Het is goed wat er gebeurde en dat hele 1948, welke een zichtbare zijde is van de hel, die gaat een antichristelijke rol vervullen. Daar zal de antichrist komen en die gaat in die `derde’ tempel zitten en de New World Order regeren vanuit die plaats. Dan zien we dat de profetie van Daniël in Dan. 7 uitgekomen is. Doch de nepJoden (Rom. 2:28-29) zullen weer de geschiedenis in hun levens herhaald zien worden. Immers de `Joden’ die verstrooid zijn over deze wereld gaan met de geestelijke `aanduwers’ weer terug naar hun land, maar zullen daar niet aankomen. Immers zij zullen eerst bij Hamas aankomen waar de geschiedenis weer herhaalt word.

De gedachten gaan uit naar alle ongelovige nepjoden, die tijdens de WOII p die wijze om het leven zijn gekomen en dank aan diegene die deze mooie filmpjes gemaakt hebben, want het is wel heel bijzonder om zo die massa’s kadavers te zien en wat voor een mooie afvalbergen van humaan afval er ligt die of gecremeerd word of… in de massagraven geworpen word. Laten we 4 mei zien als een feest dat er zoveel van die Joden omgekomen zijn en dat er nog meer mag worden wanneer ze via de hamas naar het afgodisch Israël moeten gaan (Jes. 2:6-22).

Verder heeft de heer Adolf Hitler de meest en de grootste literaire boek geschreven ook. Het heet: “Mein Kampf”. Niet gericht op de kampen, maar ein Kampf haben betekent: Mijn strijd.

Adolf Hitler wilde ook zijn eigen ras creëren welke is het Arische Ras. De Arische vrouwen zijn hele mooie vrouwen. De mannen zijn echte gezonde Duitse mannen. De huidige Bundeskanzler Angela Merkel van Duitsland, Hitlers laatste opvolger hoort echt bij het Arische ras.

Geplaatst op 25 april 2015 door nboc774nboc774

Wij komen er op terug. We are coming back on that.