The Voice of Holland ….. ook voor de nonnen!!   Leave a comment

ita-music-tv-voice-1

Suor (Zuster) Cristina, de non, die de Voice of Italy won!! Coach J-ax de Rapper.

 

 

Dat ook de Rooms Katholieke Kerk swingt; mag bij deze ook vastgesteld worden. Het is echt zo. In The Voice of Italy een non Suor Cristina heeft de Voice of Italy gewonnen.

J-ax was de aangewezen coach waar Cristina mee in zee wilde gaan en dat heeft ze goed gedaan.

jax (1)

J-AX De coach van Suor Cristina is de Ali B van Italië. Een Rapper. Hij heeft met zijn `zuster’ de Voice of Italy gewonnen.

Jax de Ali B (Beide Rappers, dus voor Ali B is er nog hoop!!) van Italië heeft haar met liefde omarmd en hij zei ook, wanneer we het Italiaans net zo goed verstaan als dat Marco Borsato het nog veel beter doet; was ze erg gedisciplineerd en ze heeft terecht ook de Voice of Italy gewonnen met glans. Ze had het publiek mee (aan de T-shirtjes met haar portret erop en de kijkers thuis, waarschijnlijk ook van de RKK Kerk te zien). Maar goed eerst dan nog even de Battles.

Suor Cristina in Blind Oditions:

Dan de Battles 2:

The Knock Out:

Live 1: Living on a Prayer:

Live 2: Lungo La Riva:

]

Live 3: Sally:

Live 4: What a feeling:

Live 5: Uno su Mille

 

Blessed be Your Name: Hiermee schakelt ze 90% van de gospelzangeressen ook nog eens uit!

 

 

jax-e-suor-cristina-638x425

Nou nonnen van Nederland. J-AX is een rapper. Een Rapper die Zuster Cristina naar de zegen van de Voice of Italy 2014 heeft geholpen. Willen jullie meedoen dan kan dat. Willen jullie dan ook een Rapper van formaat en zijn team, namelijk met Brownie Dutch, dat kan. Dan kunt u zich vervoegen bij Ali B. Hoe ziet hij eruit? Nou mocht hij er überhaupt uitzien (dit was een grapje Ali) dan ziet hij er dus zo uit:

file_302391

Dit wordt uw coach. Ali B en hij wordt ook als bijnaam genoemd; “De Knuffelmarokkaan”. Persoonlijk heb ik een diep respect voor hem.

Nu uw zangcoach die Ali B in zijn team heeft is niemand minder dan Brownie Dutch.

ANP180714089-1

Brownie Dutch

Geplaatst op 26 april 2015 door nboc774nboc774

Wij komen er op terug. We are coming back on that.